Tilbakemeldinger

Når det gjelder markedsføringsloven innen komplementær medisin i Norge er

det ikke lov å skrive at en behandling har hjulpet mot en sykdom. Hvis vi gjør

det får vi en saftig bot. Derfor har vi fjernet teksten der klienter har skrevet at

behandlinger har hjulpet mot helseplager de har slitt med.  Her har vi tatt med

noen utdrag av noen av tilbakemeldingene  vi har fått :

Tilbakemelding etter BIOENERGI TERAPI

Jeg ble veldig nysgjerrig på bioenergi når jeg leste om det på websiden til Skaperkraften. Har vært på kurs hos Von og Tom tidligere og vet at de er fine folk. Og de er seriøse og til å stole på.
Hoved problemene jeg hadde var vond nakke og dårlig søvn etterfulgt av det jeg opplevde som nervøsitet, urolighet, nedstemthet og tristhet.
Allerede etter første dag merket jeg bedring i nakken og jeg våknet uthvilt etter en god natt søvn. No etter alle fire behandlinger har jeg ikke vondt i nakken. Jeg sover bedre om natten. Kommer meg opp om morgenen og er uthvilt og full av energi gjennom hele dagen. Humøret er på topp og kreativiteten er på vei tilbake. Er ikke redd og tørr å gjøre ting som før var ubehagelig f.eks å handle på butikken.
Jeg kan virkelig med hånden på hjertet anbefale å prøve det ut.
Det kan virke langt til Bruvik men det er verdt turen. Det er en flott plass og når du er begynt på reisen ut går det fort.

Hilsen Renate (Bergen)

Tilbakemelding etter "GRUNNKURS I SJAMANISME"

Tusen takk for en fantastisk kurs i Gamlebyen i Fredrikstad. Følelse av å ha badet i lys og kjærlighet hele helgen. Dere er dyktige til å formidle kunnskap og vi fikk en grundig innføring i spennende metoder for selvutvikling og vekst. Herlig gruppe med mye positivitet og nestekjærlighet. Gleder meg til nye kurs. Tusen takk Von og Tom- dere er lys og kjærlighet. Digger dere altså !!!

Iren Andersen 

Tilbakemelding etter "GRUNNKURS I SJAMANISME"

Tusen takk til dere begge for en fantastisk helg, dette gjorde godt 🙏💚
Venter spent på våren 2019 for videregående kurs 🔥🌷🌻

De som skal på dette kurset har virkelig noe å se frem i mot. 

Heidi E. Kristiansen 

Tilbakemelding etter "GRUNNKURS I SJAMANISME"

Takk for en flott kurshelg, masse kunnskap som skal på plass her.💞Det ble plutselig så tomt rundt meg i går, savnet varmen fra hele gruppen🔥Vær trygg på at vi ses igjen til våren for videregående kurs, gleder meg alt🐺🌺

Linda Karender 

Tilbakemelding etter "GRUNNKURS I SJAMANISME"

Tusen takk for en utrolig reise, og skjønne mennesker ❤

Shabdi Lex Jay 

Tilbakemelding etter en SJELEHENTING

Heisann! Nå har det gått et par dager siden sjelhentingen og dagene har vært fylt av alle slags følelser... Og latter og gråt  , tunge og lette ... Masse rensing av hals og bryst   !!! Føler meg som en ny person ... Som om det indre barnet har fått utrykt seg mer og er mindre i fortiden , og Mer i øyeblikket med den "voksne" meg ... Sammen ! ... Jeg er også for første gang i kroppen siden ... Jeg noengang kan huske faktisk ... Holder fortsatt på å bli vant med det!!! Men veldig kul opplevelse !!! Det var dette jeg trengte og min evig store takknemlighet til dere for hjelpen! Ord kan ikke beskrive det ! ...

Hilsen Remy (Bergen)

Tilbakemelding etter "GRUNNKURS I SJAMANISME"

Dette var en herlig opplevelse og innføring/start på noe veldig spennende. Dette må jeg bare fortsette med. Kjennes så riktig. 💚💜 
Lengter til våren 2019, da de videregående kursene kommer.
Med varme og et stoort takk for helgen i Fredrikstad 🔥
Ønsker dere alt godt, og på gjensyn.💐
Varm klem🔥

Mats E. (Oslo)

Tilbakemelding etter "GRUNNKURS I SJAMANISME"

Jeg må få takke for en fantastisk flott helg. Den åpenheten, og gode samtaler. Jeg følte meg velkommen av den gjestfriheten dere hadde. Von, du er den fødte lærer, du gjorde grunnkurset i sjamanisme veldig interessant, det var sterke saker. Du er bare kjærlighet du️ Von.

Med vennlig hilsen Randi Kristin H.D. (Bergen)

Tilbakemelding etter "GRUNNKURS I SJAMANISME"

Ei fantastisk helg på sjamanistisk grunnkurs har sett djupe og gode spor i meg. Sitter igjen med mykje god lærdom og innsikt som eg med glede skal ta med meg vidare. 

Tusen takk  for hjertevarme og innkludering, for gjestfriheten som blir vist oss kursdeltakara og ikkje minst for kunnskap som vert delt på en trygg og go måte.

Eg kan virkelig annbefale deke på da sterkaste  Og plutselig er eg tilbake hos deke for meir påfyll <3 

Stor klem fra Kari Ann (Førde)

Tilbakemelding etter en HEALINGSEANSE

Hei Tom og Von.

Tusen takk skal dere ha for at jeg fikk mulighet til å komme til dere å få healing! Det var utrolig kjekt og godt å få snakke med dere før behandlingen, det var terapi bare det! Veldig kjekt å bli kjent med dere!

Jeg har som sagt slitt mye med trøtthet og lite energi, der var noe av det første jeg merket stor forskjell på! Under behandlingen hadde jeg en enorm indre ro, følte jeg pustet mye lettere og var utrolig avslappet. Jeg følte jeg pustet mye tyngre før, med en tung følelse i brystregionen og øvre del av magen. Det ble så mye lettere å puste etterpå. Jeg har ikke følt den voldsomme trøttheten på dagtid, så håper det vedvarer :)

Prøver å fokusere på det positive rundt meg og føle pusten min. Har startet å meditere, så det føles godt! Det er mye å ta tak i, men jeg er bare så glad for at jeg tok kontakt med dere! 

Tusen takk for fantastisk behandling!

Ha en flott kveld begge to!

Beste hilsener fra Therese (Bergen)

Tilbakemelding etter kurset "SJAMANISME I HVERDAGEN"

Det var en fantastisk helg, og jeg er så glad i å kjenne på ettervirkningene av ett kurs.. Jeg synger

sangene, og det gir en healende følelse når jeg gjør det. jeg føler meg connected med naturen, og har vekket opp litt av styrken.  Dette gav mersmak. Har som intensjon å bli med på videregående kurs. 

Klem fra Solvår :) (Bergen)

Tilbakemelding etter kurset "SHAMANISM IN EVERYDAY LIFE"

Thank you so much for a great weekend workshop. Can not recommend highly enough. What you two are doing is amazing.

Andrea D. (Dûsseldorf/ Tyskland) 

Tilbakemelding etter "GRUNNKURS I SJAMANISME"

Fantastisk og lærerik helg 😘 Takknemlig for fellesskapet, og gleder meg til fortsettelsen ☀😚 Ble inspirert, og har bestilt meg tromme 👌😚​

Lene Holstad (Fredrikstad)

Tilbakemelding etter kurset "SHAMANISM IN EVERYDAY LIFE"

This was so much more than a shamanic workshop. It was a incredible life changing experience were ancient and important wisdom became alive. Great people doing great work.​

Patrick und Evy (Kôln/Tyskland)

Tilbakemelding etter "GRUNNKURS I SJAMANISME"

Hei Tom & Von :)

Jeg må få si fra mit Hjerte, Tusen Takk for at dere tok i mot meg, lærte meg, lyttet til meg, trommet for

meg (oss). Og ikke minst Takk for at dere visste meg at jeg ikke er alene med det hele! Grunnkurset har

gitt mersmak, og med dette vil jeg gjerne melde meg på til kommende videregående kurs. Ser virkelig

frem til det :)

Hilsen Christian M. (Bergen)

Tilbakemelding etter en HEALINGSEANSE

Hei!

Det har gått fint med meg :)  Når jeg dro fra dere var jeg mer avslappet enn noen gang, og det var veldig behagelig. Tusen takk for hjelpen jeg fikk!

Hilsen Maren (Bergen)

Tilbakemelding etter BEHANDLINGER / SJELEHENTING / SJAMANISTISKE HELGEKURS

Første gang jeg traff dere var når jeg ble klargjort (renset) før en sjelehenting som dere utførte på meg, Det var i seg selv en flott healingseanse. Etter selve sjelehentingen fikk jeg en innvendig opplevelse av ro som føltes fra topp til tå...bokstavelig talt. Etter denne seansen følte jeg meg hel som person, samtidig som jeg var vel vitende om at det gjensto en del prosesser som jeg måtte ta tak i selv. I disse prosessene benyttet jeg trommereiser, meditasjoner, sang, offerseremonier etc - verktøy jeg fikk av dere igjennom kurs, samtaler etc. I disse prosessene fikk jeg igjen troen på meg selv, kom i kontakt med naturen og fikk kontakt med åndeverden.Videre har innføring i kraftdyrenes verden hjulpet meg å finne ut av hvordan man kan jobbe med de forskjellige egenskaper som kraftdyrene representerer. Jeg har også fått hjelp til å hjelpe min avdøde far som har sittet fast i lavere astrale nivåer og jeg har fått hjelp til å bli kvitt invaderende energier. Igjennom hjelpen jeg har fått fra dere har jeg også kuttet ut rusmidler som tidligere styrte livet mitt. Når alt kommer til alt har dere vært enormt viktige støttespillere opp igjennom i snart to år nå. Så en stor hjertens takk til dere begge for alle givende og inspirerende samtaler, forløsende behandlinger & innføring i energiens verden med alle dens verktøy, Alt dere har presentert har dere presentert med stor innsikt og forståelse. Jeg kan på det varmeste anbefale både kurs og behandling hos Skaperkraften. Det dere utfører utføres på en måte som gjør enormt godt for både kropp og sjel".

Andrè H. (Bergen)

Kveld med  "KVINNEKRAFTENS OPPSTANDELSE - Det Hellige Feminine"

Jeg har aldri praktisert sjamanisme før og følte meg engstelig for å gjøre det, men opplevde det hele som befriende selvom jeg som nybegynner følte at trommereisen var vanskelig. Dette  fordi jeg hadde synes det var vanskelig å fokusere. Hadde ikke kontroll på tiden så jeg klarte derfor ikke å falle helt til ro. Jeg likte også veldig godt den direkte, respektfulle og varme måten å hilse på de andre sirkeldeltakerne  uten at vi  kjente hverandre fra før. Siste øvelsen var en super opplevelse. Jeg likte også godt fokuset vi hadde på at vi kvinner så ofte er i konkurranse med hverandre. Fordi dette temaet opplever jeg som enormt viktig.

Det var en trygg og varm atmosfære og jeg har stor respekt for Von (Skaperkraften) . Jeg opplever henne som varm, vis, interessant og med masse kunnskap.
Jeg vil veldig gjerne komme tilbake for å jobbe mer på denne måten.  Jeg kommer tilbake ;-)
Takk for opplevelsen!

Klem fra Sonja og pelsene (Bergen)

 

Tilbakemelding etter kurset "SJAMANISME I HVERDAGEN"

Hei kjære Von og Tom.

Eg hadde det supert på kurs, og det gjorde virkelig godt. Tusen takk for helgen. Dere laget et herlig rom for oss :)

Må jo si at nå er min første despacho helt alene unnagjort.

Jammen var det mye som ble annerledes enn eg kunne tenkt meg på forhånd. Uansett så har eg virkelig gjort denne seremonien som om hodet var den gangen vi gjorde denne seremonien i sammen.

Det var intenst og tårene falt. Eg har så visst ikke laget min siste despacho.

Tusen takk for muligheten dere har gitt meg.

Hjerteklem fra en rørt Marianne (Bergen)

(NB. "Despacho" er en type offergave som man lærer å lage på vårt kurs som "Sjamanisme i Hverdagen")

Sjamanistisk kveld "Tilbake til Urkraften - Trommesirkel""

Jeg oppdaget dere via videoene deres på Youtube og ved å lese bloggen deres "Tilbake til Urkraften".  Når jeg nylig ble med på en sjamanistisk kveld "trommesirkel" var det første gang jeg deltok i en slik arrangement og det var en fin og veldig interessant opplevelse. Atmosfæren var god og rolig.  Jeg opplevde arrangøren for kvelden (Von) som en person som vet mye og har mye erfaring vedr. alt som hun viser og forteller oss.  Jeg kommer også på den neste sjamanistiske kvelden dere arrangerer i Bergen.

Hilsen Kenneth B. (Bergen)                       (NB. Bloggen "Tilbake til Urkraften" : www.sjamanisme.no

Kveld med  "KVINNEKRAFTENS OPPSTANDELSE - Det Hellige Feminine"

Jeg hadde en nydelig kveld i et kjærlig og nært kvinnefellesskap. Det var en sterk og kjærlig atmosfære.

Jeg følte meg helt på plass i det jeg satt meg ned og følte sirkelleder Von som en sterk og kjærlig lyskraft. 

Takk Von, håper dette er noe du kan invitere til av og til for jeg vil gjerne komme tilbake.

Klem fra Ann-Helen (Bergen)

Tilbakemelding etter en HEALINGSEANSE

Hei dere :) 

Synes det går rett bra. Føler meg lettere ja, roligere i sinnet, fortsatt litt rastløs i kroppen, men har absolutt merket en positiv forandring mentalt. 

Samtalen var veldig fin, godt å snakke med dere, føltes helt naturlig og mange spennende innsikter. 

Healing opplevde jeg som kraftfull det var som noe ga litt slipp. Mange energier som beveget seg i hele kroppen, kjente noe i halsen uten at det var helt tydelig. Følte glede og lettelse. Smilte, var litt overrasket over en fysisk reaksjon for selvom jeg var tilstede der i rommet, var jeg ikke bare det heller. Når healingen var over åpnet jeg øynene, og det føltes som jeg kom tilbake, uten at jeg helt vet hvor jeg har vært. Som etter en våken drøm, eller dyp meditasjon måtte jeg forholde meg til kroppen og det fysiske igjen. 

Så langt har jeg følt meg lettere, klarer å samle tankene, stoppe de helt også når jeg konsentrerer meg. Ser lysere på ting. Begynte nylig å skrive dagbok og det har jeg klart hver dag etter oppstart. Kjennes som et lite gjennombrudd, har prøvd og feilet etter noen få dager alle andre ganger. Ser at det kan være et viktig verktøy å bruke. 

Spennende lenker, skal se nærmere på de.  Dette med fasting skal jeg se nærmere på, det har vært innom bevisstheten min tidligere.

Setter veldig pris på det dere gjør Tom og Von. Ha en flott Søndag der.

Hilsen David  (Bergen)

Tilbakemelding etter "GRUNNKURS I SJAMANISME"

Jeg føler meg heldig heldig som kunne delta på grunnkurs i sjamanisme. Kurset ble holdt hjemme hos Von og Tom på Osterøy. Jeg ble tatt godt i mot og Von hadde laget til en kjekk og lærerik helg. Hun laget også veldig god vegetarisk mat som hun serverte.

Jeg fikk være med på trommereiser, lære å spå i stein, lære å bruke intuisjon mm. Det var veldig kjekt å få være med på bålsermonien. Jeg lærte mye om sjamanismen. Jeg kommer etter dette til å ta frem trommen mer og bruke det jeg har lært. 

Tusen takk for meg og alt som du Von ga meg denne helgen.

Jeg anbefaler andre å delta på dette kurset. Dette var en helg der jeg fikk lære mye, samtidig falle til mer indre ro. 

Hilsen Mona D. (Bergen)

Tilbakemelding etter flere SJAMANISTISKE HELGEKURS tatt hos oss

Hvis du er nysgjerrig på det sjamanistiske arbeidet kan jeg utifra egne erfaringer virkelig på det varmeste anbefale kurs hos Skaperkraften. Har selv vært på 3 forskjellige kurs hos de. Både Von og Tom er dyktige veiledere som skaper trygghet og tillit. Det er alltid god stemning på kursene. Du vil komme hjem etter

endt kurs som et nytt menneske. Jeg har lært masse av de. Både om meg selv og å lytte til naturen.

Å reise på trommereise er en fantastisk opplevelse og jeg har fått mange gode svar og blitt kjent med bl.a kraftdyr, over og under verden. Og kjære moder jord. 
Har også vært med på en del seremonier arrangert av Von og Tom med bål, trommen og naturen. Kjempe flotte opplevelser.

Hilsen Renate (Samnanger)

TUSEN TUSEN TUSEN TAKK FOR ALLE DE FLOTTE TILBAKEMELDINGENE

VI HAR FÅTT.  DE GÅR RETT INN I HJERTEROTA !   Von og Tom

SKAPERKRAFTEN AS

Org. nummer. : 983 603 572

 

Web :

www.skaperkraften.no

www.skaperkraften.com

www.skaperkraften.org

(Alle linker fører deg til denne siden)

KONTAKT

SKAPERKRAFTEN AS

Bruvikvegen 1178

5285 Bruvik, Norge

Telefon / SMS :

Tom : 900 61 597

Von : 466 54 889

------------------------------------------

E-post :

skaperkraften(alfakrøll)gmail.com

Webdesign by Tom Engelbrecht / SKAPERKRAFTEN AS