• Facebook Social Icon
  • Youtubekanalen vår
  • Instagram Social Icon

Med SJAMANISME som ENERGIMEDISIN

"Vi utfører forskjellige former for SEREMONIER, HEALINGARBEID, SJELEHENTING, FJERNER INVADERENDE ENERGIER i kroppen, FJERNER TUNGE ENERGIER FRA AURAEN / CHAKRAER, utfører PSYCHOPOMP arbeid (å lede sjeler som har gått over på den andre siden - samt lede døende personer) etc for klienter.

Vi arrangerer jevnlig kurs  innen sjamanisme - både for nybegynnere

og viderekommende. 

DU ER VELKOMMEN TIL Å TA DIN SJAMANUTDANNING HOS OSS

samt få utført kraftfulle SJAMANISTISKE BEHANDLINGER"

Gammel kunnskap i Moderne tid

Vi har lært og erfart flere retninger innen det som betegnes som sjamanisme men det er kunnskapen som vi har fått overlevert fra fjellfolket i Andesfjellene, Q'eros, som vi bærer nærmest hjertet. De er direkte etterlevninger etter inkaene i Peru og har båret kunnskapen uforandret i hundrevis av år, ja mest sansynlig tusenvis av år. Q'eros er katolikker samtidig som de samarbeider med Moder Jord (Pachamama) og fjellåndene (Apus, en maskulin energi). Av Q'eros har vi lært hvordan vi arrangerer kraftfulle seremonier, lager offergaver til åndeverden og hvordan vi utfører kraftfulle healinger.  Det er interessant å se de store likheten mellom disse gamle healingmetodene og Bioenergi Terapi.  

"Hos oss kan du få kraftfulle healinger slik de har blitt utført i tusenvis av år hos Andesfjellfolket Q'eros. Dette er metoder som er uforandret siden inkaene regjerte for flere hundre år siden.

Vi har lært disse metodene direkte fra Q'erosfolket".

SJAMANSKOLE - Ta din sjamanutdanning hos oss 

Vi har i mange år reist rundt omkring for å tilegne oss kunnskap om sjamanisme. Vi har ettervert fått osss en del erfaring rundt det som i verden kalles for "kjernesjamanismen" (core-shamanism). Vi har selv arrangert flere kurs innen sjamanisme og utfører jevnlig healing, sjelehenting og fjerning av innvaderende energier hos klienter. Vi oppdaterer oss årlig - dvs at vi erverver oss nye erfaringer og mer kunnskap hvert eneste år ved å delta på ulike sjamanistisk relaterte arrangement, deler kunnskap med andre sjamanistisk praktiserende og er med på diverse sjamanistisk relaterte workshops. Vi reiser ofte utenlands for å hente mer kunnskap.

Vi arrangerer selv jevnlig kurs for engelsk -og norskspråklige grupper både når det for nybegynnere og videregående. I tillegg utfører vi offentlige og private sjamanistisk relaterte seremonier.

 

Tilbake til Urkraften / Shamanic Experience

Vi har i noen år nå undervist i sjamanisme og holdt offentlige seremonier under navnet Tilbake til Urkraften og Shamanic Experience som er den engelske varianten. Er du interessert i kurs, seremonier eller hva vi driver med i forbindelse med sjamanisme kan du sjekke ut følgende websider : 

Info om SJAMANSKOLEN :

SJAMANISTISKE BEHANDLINGER hos oss:

Noen sjamanistisk relaterte videoer som vi har laget :

Over 3.600 abonnenter

TROMMEREISE (video)

Seremoni - "Å ære vannelementet" 

                   (video m/engelsk tekst)

SKAPERKRAFTEN AS

Org. nummer. : 983 603 572

 

Web :

www.skaperkraften.no

www.skaperkraften.com

www.skaperkraften.org

(Alle linker fører deg til denne siden)

KONTAKT

SKAPERKRAFTEN AS

Bruvikvegen 1178

5285 Bruvik, Norge

Telefon / SMS :

Tom : 900 61 597

Von : 466 54 889

------------------------------------------

E-post :

skaperkraften(alfakrøll)gmail.com

Webdesign by Tom Engelbrecht / SKAPERKRAFTEN AS