SJAMANSKOLE / SJAMANUTDANNING


INKASJAMANISME, KJERNESJAMANISME og SAMISK SJAMANISME

Du har nå mulighet til å ta 5 stk. forskjellige sjamanistiske

kurs av høy kvalitet hos oss. Du vil da lære absolutt alt du trenger for å legge grunnlaget til å kunne bli en dyktig sjaman.

Å bli en sjaman er selvsagt noe man ikke blir over natten. Det tar mange år og man må være dedikert oppgaven. Nå skal det nevnes at man tradisjonelt sett ikke kaller seg for en sjaman selv men at andre kaller en for det - etter gode resultater.

Hos oss vil du lære deg mange gamle kraftfulle metoder fra Qerosfolket i Andesfjellene, metodene er populært kalt for "inka-sjamanisme", samt mange metoder fra det som kalles "kjernesjamanismen" (core-shamanism). Disse metodene utfyller hverandre på en helt perfekt måte.

Innen Inka-sjamanismen bruker man opprinnelig ikke tromme men legger mye av tyngden i det med seremonier og offergaver (despacho) og jobbing med mesa (kraftobjekter i mobilt alter) der man jobber direkte med Pachamama (Moder Jord) og Apus (fjellånedene) mens kjernesjamanismen har hovedtyngden på det å dra til Ånderverden via trommereiser. Derfor er disse metodene så godt utfyllende i forhold til hverandre. Tusenvis av sjamanistisk praktiserende og sjamaner i hele verden praktiserer "kjernesjamanisme".

"Samisk sjamanisme" er kun kjernesjamanisme - intet annet.DET ER INGEN EGEN RETNING INNEN SJAMANISME som heter SAMISK SJAMANISME - selvom det stadig er fler og fler som vil få deg til å tro det. Det høres eksotisk ut men er faktisk...satt litt på spissen... en ren bløff. Den opprinnelige samiske sjamanismen døde ut på 1700-1800 tallet pga kristen-dommen. Den sjamanismen som praktiseres i Nord-Norge i dag er ofte lært fra den kjente, veldig gode og nå avdøde sjamanen Ailo Gaup - som hentet det meste av sin kunnskap igjen fra kjernesjamanismen / core-shamanism. Lært hos den nylig avdøde antropologen Michael Harner og hans organisasjon "Foundation for Shamanic Studies".

Men Ok, hvis man absolutt må kalle noe for samisk sjamanisme så lærer du det faktisk hos oss - selvom vi kun bærer østlandsdialekt og trommer uten kofte.

Info om SJAMANSKOLEN : https://www.skaperkraften.com/sjamanskolen

Utvalgt innlegg
Innlegg kommer snart
Følg med videre...
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
SKAPERKRAFTEN AS

Org. nummer. : 983 603 572

 

Web :

www.skaperkraften.no

www.skaperkraften.com

www.skaperkraften.org

(Alle linker fører deg til denne siden)

KONTAKT

SKAPERKRAFTEN AS

Bruvikvegen 1178

5285 Bruvik, Norge

Telefon / SMS :

Tom : 900 61 597

Von : 466 54 889

------------------------------------------

E-post :

skaperkraften(alfakrøll)gmail.com

Webdesign by Tom Engelbrecht / SKAPERKRAFTEN AS