HVORDAN håndtere VANSKELIGE personer (øvelse)

En av de største hindringene på veien til lykke og harmoni er mest sansynlig vanskelige mennesker. Vi støter alle på dem og på de vanskelige situasjonene de skaper i livet vårt. Ifølge den tibetanske bõntradisjonen er følgende beskrivelser betegnende for en vanskelig person : 1) En som kaster sin følelsesmessige energi over på deg og kan gjøre deg urolig og/eller sjokkert. 2) En som får deg til å føle deg forsvarsløs. 3) En person som forfølger deg eller hindrer deg i livet. 4) En som forsøker å skade deg fysisk og/eller psykisk. 5) En som vil skade ryktet ditt (gjerne igjennom baksnakking). 6) En som prøver å stjele dine eiendeler, din rikdom eller din skaperkraft. Det kan faktisk være enkelt å hanskes slike mennesker men det er en viktig regel at man ikke under noen omstendigheter bør ønske den vanskelig personen noen form for harme. Man må ønske at de oppnår selvinnsikt. Man kan styre selvinnsiktens tankeenergi mot dem på en slik måte at de vil miste sitt agg mot deg. ØVELSE : Denne øvelsen virker svært effektfullt og bør utføres 2 ganger om dagen, morgen og kveld. Sitt rolig og rett oppmerksomheten mot dette mennesket og se ham/henne for deg i tankene. Styr så denne tanken mot ham/henne idet du sier høyt 3 eller 9 ganger : "Måtte alle velsignelser strømme til deg. Måtte selvinnsikt strømme til deg. Jeg kommanderer tilbake all den kraften du har tatt i fra meg med umiddelbar virkning. Jeg har full rett til å ta den tilbake fordi den tilhører kun meg. Måtte du få all verdens hell og kjærlighet nå. Det sier jeg rett i fra mitt hjerte. I det jeg sier dette er du ikke lenger et problem for meg. Dine vanskelige energier løser seg opp og transformeres til visdom. Du ser nå på meg med respekt". - Etter dette klapper du 3 ganger svært kraftig i hendene for å

besegle besvergelsen.

Lykke til !

* Den tibetanske bõntradisjonen er en religion som kom mange år før buddhismen. Mye av buddhismen har bñtradisjonen integrert i seg. Innen bõn vil man også finne en del av det vi i vesten kaller sjamanisme. Spesielt fokuset man har på elementene : Ild, vann, jord, luft og tomrom (space). Teksten i øvelsen er hentet i fra Christopher Hansards bok "Tibetansk livskunst" (På engelsk : "The Tibetan art of positive thinking".)

Utvalgt innlegg
Innlegg kommer snart
Følg med videre...
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
SKAPERKRAFTEN AS

Org. nummer. : 983 603 572

 

Web :

www.skaperkraften.no

www.skaperkraften.com

www.skaperkraften.org

(Alle linker fører deg til denne siden)

KONTAKT

SKAPERKRAFTEN AS

Bruvikvegen 1178

5285 Bruvik, Norge

Telefon / SMS :

Tom : 900 61 597

Von : 466 54 889

------------------------------------------

E-post :

skaperkraften(alfakrøll)gmail.com

Webdesign by Tom Engelbrecht / SKAPERKRAFTEN AS