Hva er det vi FRYKTER med DØDEN ?


Veldig mange er redd for døden men hva er det vi egentlig frykter ? Vi har ingen kjennskap til døden, og jeg har ennå ikke hørt noen fortelle som har vært nær døden at det er noe å frykte. Jeg har selv erfart å være nær døden...så nærme at jeg kjente det fysiske gi slipp. Da det fysiske ga slipp opplevde jeg fred og salighet på et nivå min fysiske eksistens ikke kunne erfare. Det var en ute av kroppen opplevelse. Da jeg kom tilbake i kroppen igjen var det

som en gjenfødelse og det var smertefult. Jeg ønsket meg nesten litt

tilbake til saligheten og freden, men så kjente jeg kraften og nærvære

fra Gud på en slik måte at alt ga mening med å leve videre. I dag er

jeg veldig takknemlig for denne hendelsen for den lærte meg så mye jeg i forkant ikke bevisst visste. Livet er sannelig vakkert når man kan se gjennom illusjonene vi skaper og når vi virkelig tørr å leve det, men for meg er også døden noe Gudommelig vakkert. Døden likestiller oss og man kan ikke komme foruten den. Frykter man tiden som er utdelt som menneske på denne jord så kan det være fordi man lever et begrenset liv og aldri er helt til stede i nuet. Et menneske som har fulgt hjerte og levd livet til det fulle kan ikke frykte døden, det kan bare ønske døden velkommen den dagen den banker på døren. Døden er et nytt kapittel av sjelens eksistens så på lik linje som man ønsker livet velkommen skal man ønske døden velkommen ...når den dag kommer...

Tags:

Utvalgt innlegg
Innlegg kommer snart
Følg med videre...
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
SKAPERKRAFTEN AS

Org. nummer. : 983 603 572

 

Web :

www.skaperkraften.no

www.skaperkraften.com

www.skaperkraften.org

(Alle linker fører deg til denne siden)

KONTAKT

SKAPERKRAFTEN AS

Bruvikvegen 1178

5285 Bruvik, Norge

Telefon / SMS :

Tom : 900 61 597

Von : 466 54 889

------------------------------------------

E-post :

skaperkraften(alfakrøll)gmail.com

Webdesign by Tom Engelbrecht / SKAPERKRAFTEN AS