Er du konfliktsky ?


Mange lever i familier hvor konflikter er noe man legger lokk på i stedet for å konfrontere dem. Generasjon etter generasjon innen familien læres opp til dette levesettet og det blir et kjent og trygt mønster man på det ubevisste plan tar med seg videre i livet. Man tar det med inn i alle nye relasjoner. I forhold til kjæreste, venner, arbeidssituasjoner etc Mange prøver å kompansere "konfliktsky-følelsen" ved å baksnakke de involverte personene i stedet. Problemet med det er at når man baksnakker andre taper man personlig kraft. (forts.) Dette "konfliktsky-mønsteret", kall det gjerne i dette tilfellet for familiekarmaet, kan begrense ens personlighet så mye at man ender opp med å bli mer død enn levende person enn en fri og levende sjel. Når man er "ubevisst" i prosesser fører det til at man gang på gang vender tilbake til situasjoner i livet som oppleves som negativt. Dette kan gjerne være grunnlaget for et såpass stort krafttap at man blir deprimert og tiltaksløs. Man klarer rett og slett ikke å "ta tak i livet".

Velger man istedet bevissthet, selvinnsikt og sannhet kan man lett bryte med slike mønstre slik at familiekarmaet (for ens egen del ihvertfall) oppløses med umiddelbar virkning. Noe som neste familiegenerasjon selvsagt også vil profitere enormt mye på.

Alle handlinger har sine konsekvenser, enten handlingene er "gode" eller "dårlige". Man bør derfor være bevisst på at løsningen(e) som velges ikke velges utifra at man er konfliktsky og redd for å stå opp for sine meninger. For det er faktisk ingenting mer å frykte en frykten selv.

Sannheten setter deg fri !

- lev i tillit til at "den universelle skaperkraften" vil ditt beste.

Utvalgt innlegg
Innlegg kommer snart
Følg med videre...
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
SKAPERKRAFTEN AS

Org. nummer. : 983 603 572

 

Web :

www.skaperkraften.no

www.skaperkraften.com

www.skaperkraften.org

(Alle linker fører deg til denne siden)

KONTAKT

SKAPERKRAFTEN AS

Bruvikvegen 1178

5285 Bruvik, Norge

Telefon / SMS :

Tom : 900 61 597

Von : 466 54 889

------------------------------------------

E-post :

skaperkraften(alfakrøll)gmail.com

Webdesign by Tom Engelbrecht / SKAPERKRAFTEN AS