Seremoni for abort og svangerskapsbrudd

Det er lite oppmerksomhet som blir gitt til følelsene som kommer med et svangerskapbrudd når det er abort. Man snakker helst ikke om det og følelser blir gjerne undertrykt i slike prosesser. Mange kvinner som har tatt abort føler depresjon, skam, skyld og sorg. Det gjelder både før og etter inngrepet, og noen har også følelsen av at de har undertrykt og påført kroppen unødvendig smerte. Avstand fra egen seksualitet og kropp er også ofte en reaksjoner i slike prosesser.

For å bearbeide og heale slike opplevelser så vet vi at seremonier og ritualer har en god effekt. Dette kan man gjøre alene, med kjæresten/ partner, en god venn, hos en sjaman eller godt erfarene sjamanistisk

praktiserende. I dette blogginnlegget vil vi dele en enkel måte å utføre en slik seremoni alene.

Slik utfører man seremonien:

Når man ferdes ute i naturen og man skal arrangere en seremoni ute bør man alltid å be naturen om tillatelse til å bruke stedet.

Legg også gjerne igjen en gave som takk til energiene som var med deg

fra seremoniplassen. Gaven kan du gi før du forlater stedet, og det kan være alt fra nøtter, tobakk til krystaller….gi det du føler er rett.

Dette trenger du til seremonien : Blomster

Ved

Fyrstikker/lighter

Bark eller avispapir til bål

Røkelse/salvie eller einer.

Steiner

Gave til seremoniplassen

1.Velg et stille og uforstyrret sted i naturen og ta deg god tid til å gjennomføre hele seremonien.

2. Lag en sirkel med steiner eller hva som måtte være tilgjengelig i naturen for å danne en sirkel. Sirkelen symboliserer Mor Jord hvor alt liv skapes.

3. Kjenn på Mor Jord med begge hendene for å koble deg på de fysiske energiene hennes.

4. Tenn et bål midt i sirkelen som symboliserer Far himmel som minner en på evigheten. Det er kroppen som dør men sjelen lever videre.

5. Se på himmelen og kjenn på energiene fra Far himmel som er i deg og rundt deg bestandig. 6. Med vanlig stemme be alle energier som er tilstede til det beste for deg om å tre inn i sirkelen for healing, transformasjon og balanse.

7. Bruk en stein, pinne eller kongle som du holder i hånden. Henvend deg så til den ufødte sjelen og når du føler kontakt forklar hvorfor dette ikke er/var en god tid å komme på. Sitt i stillhet så lenge du føler for det.

8. Be om tilgivelse hvis det føles rett og at si du ønsker at den ufødte sjelen vil "finne et godt hjem".

Når du er ferdig legg steinen/pinnen eller konglen på bålet og føl at du med det gir slipp på tunge energier relatert til aborten. Ta deg god tid.

9. Ofre røkelse/einer eller salvie på bålet og med røyken som stiger opp til Far himmel be om hjelp til å ha tillit til livets læreprosess også i vanskelige tider.

10. Ofre blomster til mor jord ved å legge de rundt bålet. Berør jorden med begge hender og send kjærlighet og takknemlighet for alt hun har gitt og gir deg. Man kan også legge seg ned hjerte til hjerte med Mor jord og sende kjærlighet og takknemlighet hvis man heller vil det. 11. Takk alle energier som var til stede under seremonien. 12. Når du er klar avslutter du og forlater seremoniplassen.

Utvalgt innlegg
Innlegg kommer snart
Følg med videre...
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
SKAPERKRAFTEN AS

Org. nummer. : 983 603 572

 

Web :

www.skaperkraften.no

www.skaperkraften.com

www.skaperkraften.org

(Alle linker fører deg til denne siden)

KONTAKT

SKAPERKRAFTEN AS

Bruvikvegen 1178

5285 Bruvik, Norge

Telefon / SMS :

Tom : 900 61 597

Von : 466 54 889

------------------------------------------

E-post :

skaperkraften(alfakrøll)gmail.com

Webdesign by Tom Engelbrecht / SKAPERKRAFTEN AS