Hvordan bygge gode relasjoner

For å kunne bygge gode relasjoner så kan det være lurt å starte med den viktigste relasjonen du har i ditt liv...nemlig relasjonen til deg selv. For trives du i ditt eget selskap vil antakeligvis andre også gjøre det. Bevisstgjøring Du kan starte med å se for deg at du står litt på utsiden av deg selv når du snakker med andre og observerer følgende: - Kroppsspråket ditt - Måten du kommuniserer på (om du er innadvendt,utadvendt, flørtende,dominerende,medfølende,streng etc.) - Følelsene - Tankene Du skal observere men ikke dømme deg selv. Når det dukker opp positive eller negative følelser/tanker når du møter en person så burde du analysere hva det er i deg som får frem disse følelesene/tankene....Skulle du oppleve negative følelser /tanker er det som regel gamle trosystemer eller tidligere negative erfaringer med andre personer eller opplevelser som gjør at man reagerer slik man gjør. Slike observasjoner tar tid men etter hvert så kan det bli ett tilvendt nytt tankesett å ta med seg for å lære å kjenne seg selv bedre. Still deg også spørsmål som: - Ville du likt å bli behandlet av andre slik du behandler de? - Ville du likt å blitt venn med den personen du er ? - Hvordan ville samfunnet vårt vært hvis alle er som deg? - Behandler du dine medmennesker med respekt? Vær den personen du har lyst til å møte. Når det kommer til relasjoner med andre mennesker som familie, venner,kollegaer osv så er det i mange tilfeller basert på å dyrke hverandres egoer igjennom baksnakking,jatting,skvaldring og uendelige samtaler om livets dramaer. Så hvordan bygge gode relasjoner: -Vær bevisst på dine ord og handlinger for alle energier påvirker - Ikke snakk negativt om andre - Respekter at alle ikke har lik mening som deg - Respekter at folk ikke alltid er som deg - Praktiser medfølelse og empati (bøker,meditasjon en en god måte å utvikle det på) - Ikke la andre sitt drama bli ditt drama - Lytt - En positiv holdning er alltid et godt utgangpunkt for gode relasjoner - Det er helt greit med stillhet også når man er to eller flere - Vær hyggelig...ja man kan alltid klare å være det - Se ting fra flere sider og vær åpen for forandring - Prøv å møt situasjoner med nye øyne - Vær ærlig - Ikke forvent for mye av andre Menneskekroppen er som tiden...den er hele tiden i perfekt forandring. Det er bare sinnet vi kan begrense ved å låse det fast i gamle tankemønstere slik at livet man lever blir begrenset og uforandret... Ønsker du personlig vekst og forandring så er det aldri for sent å gjøre noe med det. Lykke til !

Utvalgt innlegg
Innlegg kommer snart
Følg med videre...
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
SKAPERKRAFTEN AS

Org. nummer. : 983 603 572

 

Web :

www.skaperkraften.no

www.skaperkraften.com

www.skaperkraften.org

(Alle linker fører deg til denne siden)

KONTAKT

SKAPERKRAFTEN AS

Bruvikvegen 1178

5285 Bruvik, Norge

Telefon / SMS :

Tom : 900 61 597

Von : 466 54 889

------------------------------------------

E-post :

skaperkraften(alfakrøll)gmail.com

Webdesign by Tom Engelbrecht / SKAPERKRAFTEN AS