En vakker VISUALISERINGSØVELSE for å kjenne KJÆRLIGHET til DEG SELV


Dette er en vakker øvelse der du visualiserer (ser for deg på det indre plan) at du elsker deg selv. Start med å finne deg et sted der du kan sitte eller ligge i ro for en halvtimes tid. Det er viktig at du ikke blir forstyrret. Hvis det føles rett å tenne på stearinslys og sette på behagelig musikk gjør du det. Visualisering Start med å puste dypt og rolig. Fokuser på pusten - kjenn at du blir tyngre - at du føler en totalt avslappning i hele kroppen. Se for deg et sted der du finner ro - gjerne et vakkert fredfullt sted i naturen. Se rundt deg, kjenn på luktene og hør lydene. Kjenn på følelsen av å føle seg glad og fri. Følelsen av friheten til å kunne gjøre akkurat hva du vil (uten å få noensom helst følelse av dårlig samvittighet). Når du du ser deg rundt i landskapet ser du at et dyr kommer i mot deg. Hvilket dyr det er finner du ut selv :-) Det kommer i mot deg og gir deg kjærlighet og ømhet. Deretter kommer din beste venn i mot deg. Vennen din bærer på et barn som er cirka et halvt år gammelt. Du tar vel i mot din venn. Dere klemmer hverandre og prater om løst og fast. Så ser du for deg at din venn gir deg babyen. Vedkommende spør om du kan passe babyen en kort stund. Du svarer ja og føler deg glad for at du skal få være sammen med babyen. Du koser med den og holder den tett til brystet. Du kjenner på de "uskyldige energiene" babyen sender ut. Etter litt blir du overrasket over å finne ut at denne babyen faktisk er deg. At du nå har ansvaret for den. At du akkurat nå er en forelder for den. At det er du som skal stå for barneoppdragelsen. At barnet får sine grenser slik at det ikke blir bortskjemt og at det får masse kjærlighet slik at det kan bli trygg på sine omgivelser. Forestill deg nå at det har gått 7 år siden du overtok babyen og du og barnet befinner seg i dine naturlige omgivelser (som feks. i huset/leligheten o.l.) Fortell barnet (som fortsatt er deg) hvor mye du elsker det. At du elsker betingelsesløst. Så har det ytterligere gått 11 år - barnet har blitt en ungdom på 18 år. Du er akkurat den forelderen du ønsker å være for barnet. Du sier hva du føler. Du elsker barnet fortsatt betingelsesløst. Deretter ser du for deg at barnet nå har blitt til den voksne deg slik du er i dag. Elsker du fortsatt "barnet" betingelsesløst ? Du bestemmer deg for å kommunisere med de nå voksne barnet. Å kommunisere med deg selv. Gå til deg selv og gi deg en stor varm klem. Og se for deg at du er selv at du i sannheten er din beste venn. Unnskyld deg selv - overfor deg selv - at du har vært altfor hard mot deg selv i fortiden. Du får beskjed om at alt er tilgitt og at dere i fellesskap kun skal se fremover. At dere skal vandre i kjærlighet. At dere skal være like flinke til å gi som å ta imot kjærlighet. At det fra nå av ikke skal finnes noen låste dører i mellom dere og den rene sterke kjærligheten. Dører i form av å ikke være god nok, at man har gjort feil og andre følelser som står i veien for å kunne leve i lykke. Fortell den voksne deg at du fra nå vil elske betingelsesløst. Bruk gjerne god tid på en varm og kjørlighetsfull dialog. Se på den spirituelle deg - elsk det du ser - betingelsesløst. Kjenn på den gode følelsen av å kjenne ren kjærlighet i forhold til deg selv. Kort oppsummering : 1) Finn ro med pusten 2) Se for deg et landskap 3) Kommer et dyr 4) Kommer en venn som bærer på en baby 5) Du passer baby - 7 år - 18 år - voksne deg 6) Vandrer i kjærlighet - dialog

Passende musikk til øvelsen (hvis det føles rett) :

Mye inspirasjon hentet i fra boken "Soul Psychology" av Joshua David Stone.

Utvalgt innlegg
Innlegg kommer snart
Følg med videre...
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
SKAPERKRAFTEN AS

Org. nummer. : 983 603 572

 

Web :

www.skaperkraften.no

www.skaperkraften.com

www.skaperkraften.org

(Alle linker fører deg til denne siden)

KONTAKT

SKAPERKRAFTEN AS

Bruvikvegen 1178

5285 Bruvik, Norge

Telefon / SMS :

Tom : 900 61 597

Von : 466 54 889

------------------------------------------

E-post :

skaperkraften(alfakrøll)gmail.com

Webdesign by Tom Engelbrecht / SKAPERKRAFTEN AS